Arteriográf állapotfelmérés

Az Arteriográf általánoságban, egy olyan világszabadalommal rendelkező találmány, mely akár fordulópontot jelenthet az érelmeszesedés korai felismerésében.  A kétperces ellenőrzés során a műszer felmérheti a centrális vérnyomásértékeket, valamint az artériás funkciót (stiffness).

A forradalmian új rendszer használatával még alaposabbá válhat a szív, és érrendszer (kardiovaszkuláris) rizikóbecslése.

Maga a mérés vérnyomásméréshez hasonlíthat, ám nem csupán a szisztolés és diasztolés vérnyomásértékeket ismerhetjük meg. A különbség a részletességben rejlik: a felkarra helyezett mandzsetta ún. teljes pulzusgörbéket képes lehet érzékelni, melyek gyakorlatilag a karunkban mérhető vérnyomásváltozásokkal azonosak. Ezeket a görbéket a mérőműszer elektronikus jelekké alakítja, majd a számítógépes program analizálja. 

A kapott eredmény az alábbi esetleges egészségügyi problémákat jelezheti: 

– a kisereket, az artériák belső felszínének, mint legnagyobb szervünknek a működését

– a szívközeli érszakasz nyomásviszonyait, a szívre ható közvetlen terhelést

– meghatározza a fő ütőér (aorta) rugalmasságát, és ez alapján, a közép-európai populáció átlagértékeit figyelembe véve kiszámítja az úgynevezett artériás életkort.
Ideális esetben az artériák ily módon meghatározott életkora nem haladja meg a mért személy valódi életkorát.

Foglaljon időpontot az Arteriográf állapotfelmérő teszt ellenőrzésre ezen a telefonszámon: +36 30 548 5240, vagy online az alábbi űrlap kitöltésével!

Az ARTERIOGRÁF állapotfelmérő teszt nem orvosi diagnózis és NEM helyettesíti azt!
Forrás: Internet

Papp Gáborné

„Személyzetük profi, felkészűlt és lehet érezni rajtuk a segíteni akarást. Bárcsak minden egészségügyi intézetben ilyen lenne a hozzáállás.”

Kelemen Imre

„Az ingyenes testelemzésnek köszönhetően tudatosult bennem az, hogy milyen egészségügyi problémáim vannak, honnan erednek ezek és ami a legfontosabb, hogy mi ezekre a problémákra a megoldás.”

Molnár Józsefné Rózsa

„Nagyon hálás vagyok amiért ezzel az ingyenes testelemzéssel felnyitották a szememet, sokat segítettek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”