Frekvenciaterápiákról általánosságban

Néha csak azt érezzük, hogy állandóan fáradtak és ingerlékenyek vagyunk, fáj a térdünk, derekunk, esetleg nem tudunk aludni, gyakran vannak hasi és fogászati problémáink, ám az okok ismeretlenek. A frekvencia terápia gyors és fájdalommentes megoldás lehet, legyen szó akár vírus, baktérium, gomba vagy élősködő okozta bajról.​

Hogy mi is az a Frekvencia terápia?

„1980-as évektől ismert ez az alternatív kezelési módszer. Dr. HuldaRegerh Clark biofizikus hölgy jött rá arra, hogy minden élő szervezet saját frekvenciákat bocsájt ki, és a mikroorganizmusok az elektromos áramot a meghatározott saját frekvenciájukban nem viselik el, elpusztulnak vagy alvó állapotba kerülnek –, és mindez csekély Volt feszültségű egyenárammal elérhető.” 

Modernizált világunkban is fontos a tisztaság és a tisztálkodás. Egy boltból hazafelé elfogyasztott mosatlan gyümölccsel könnyedén teret adunk a baktériumok bejutására. Ha a szervezet „besokall”, tüneteket produkálhat, például idegesek vagyunk, nem tudunk aludni, fáj a gyomrunk, esetleg hányingerünk van. Sajnos a különböző intoleranciák kialakulásának hátterében is találni ilyen tüneteket. Hasonló a helyzet például az erek meszesedésével, amit többek közt egy baktérium is okozhat, ami maga körül kiválasztja a meszet, mint a korall a tengerből. Megjelenik még az epe, vese, hólyagkő és fogkő kialakulásánál is, ami a Frekvencia terápiával kiiktatható lehet.
A szakemberek azt is kiemelték, hogy a kezelés előtt, alatt és utána nagyon sok folyadék fogyasztása ajánlott, hogy szervezetünk minél előbb kidolgozhassa magából a bennrekedt patogéneket.

A szakemberek azt is kiemelték, hogy a kezelés előtt, alatt és utána nagyon sok folyadék fogyasztása ajánlott, hogy szervezetünk minél előbb kidolgozhassa magából a bennrekedt patogéneket.
Főleg az alábbi betegségek alternatív kezelésében segíthet a frekvenciaterápiát:

– Baktériumok, vírusok, férgek, paraziták elpusztítása
– Szív- és érrendszeri megbetegedések
– Cukorbetegség
– Emésztési problémák
– Stressz.

 

Forrás: Internet