Magnetspace testelemzés!

Általánosságban, a MAGNETSPACE Testelemző készülékkel a pillanatnyi fizikai állapotunkat mérhetjük fel.
A készülék integrálja, a bioinformatikát, és az elektronikát, és egyéb tudományokat. Elméleti alapja a kvantum fizika. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit.

Szeretnéd megtudni, hogy minden rendben van az egészségével, vagy van valami probléma, amire jó lenne odafigyelni? Törődjön magával akkor is, amikor még a betegségtünetek nem jelentkeznek, vagy minden vizsgálat negatív eredménnyel járt és valahogy mégsem érzi jól magát!

A Magnetspace birorezonanciás sejtszintű testelemzővel végzett mérés eredményei alapján képet kapunk sejtjeink, szerveink „minőségi” hiányállapotáról.

A mérés:

 • gyors, fájdalommentes
 • részletes tájékoztatást nyújt szerveink működéséről
 • sejtjeink elektromos tevékenységét vizsgálja

Hogyan működik a felmérés?
A kvantum medicina adja az elméletek hátterét, melyre alapozva egy korszerű elektromos készülékkel felmérhető az emberi test sejtjei által kibocsátott, gyenge mágneses mező tudományos elemzése. Így pl. lehet mérni és határozni a tesztelt személy egészségi állapotát és fő problémáit. A felmérés alapján a kapott kvantumérték utal a betegségek természetére és komolyságára.

A felmérés során a következő területekről kapunk információt:

 • szív-, és érrendszer
 • nyomelemek, ásványi anyagok
 • toxinok, mérgek, vércukor
 • reumás csontbetegségek elemzése
 • csontsűrűség, csontbetegség elemzése
 • tüdőfunkció, agyi idegek állapota, gyomor és bélrendszer, keringés és az agyi erek állapota
 • epehólyag, máj, hasnyálmirigy, vese működése
 • kiválasztó rendszer, immunrendszer, bőr, szem, fül anatómiai analízise
 • nehézfémek, aminosavak, fizikai állapot, testelemzés, stb.

Ez az eszköz már azelőtt kimutathatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennének, így a korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését. A mérés és értékelés időtartama kb. 60 perc.

De hogy pontosan mi is az a Magnetspace állapotfelmérés?

A Magnetspace állapotfelmérés elméleti alapja a kvantumgyógyászat. A felmérés alapján a tesztalany egészségi és energetikai állapotáról kap képet. Ez az állapotfelmérő eljárás a szervezetet non-invaziv módon vizsgálja át, durva beavatkozások nélkül. Ez azt jelenti, hogy tűszúrás, sebészeti beavatkozások nélkül, elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével térképezi fel az emberi testet, hasonlóan, mint pl. egy EKG

A MAGNETSPACE megfelelő választás, mert teljes körű elemzést végez, gyors és teljesen fájdalommentes.

Hogyan lehetséges ez? Az állapotfelmérés elméleti alapja a kvantumgyógyászat.

Néhány gondolat a Quantum elvről:

– Az emberi test nagyszámú sejtek összessége, melyek folyamatosan növekednek, fejlődnek, differenciálódnak, regenerálódnak és pusztulnak, illetve megújítják magukat a rájuk jellemző osztódás útján. Kb. 25 millió sejt osztódik percenként egy felnőtt szervezetben, míg a vérsejtekből kb. 100 millió termelődik újra egy perc alatt.

– A sejtosztódás és növekedés folyamán a sejtmagban található töltéssel bíró részecskék, melyekből a sejtet felépítő alapegységek, az atomok állnak, illetve a sejtmagon kívüli elektronok folyamatos mozgásban és változásban vannak, ily módon pedig állandóan elektromágneses hullámokat bocsátanak ki.

– Az elektromágneses hullámok, melyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak az emberi test állapotára: más -más mintázatot mutatnak, amennyiben az ember egészséges, meggyengült az egészsége avagy beteg. Ha meg tudjuk határozni ezeket a mintázatokat, meg tudjuk határozni a test állapotát is.

A Quantum Medicina szerint a megbetegedés alapvető oka az, hogy az atommagon kívüli elektronok forgása és pályája megváltozik, mely megváltoztatja az atom, az abból álló apró és nagy biomolekulák, a sejtek, illetve az ezekből felépülő szervek működését.

– Mivel az elektrontöltéssel bíró test, így amennyiben változik forgása és pályája, az atom által kibocsátott elektromágneses hullám is változni fog. Azonban ez a betegségek, a táplálkozás okozta fizikai eltérések okozta változás nagyon csekély, nano- és mikro gauss közötti érték.

– Eme gyenge elektromágneses mező frekvenciáját és energiáját direkt vagy egy kézzel tapintott szenzor segítségével meghatározva összehasonlíthatóvá válik az eszközben előre rögzített, betegségekhez, illetve táplálkozási mutatókhoz kapcsolódó rezonanciaspektrummal oly módon, hogy az előbbit felerősíti az eszköz, majd egy számítógép összeveti az utóbbival.

– A kapott kvantumérték utal a betegség természetére és komolyságára, illetve a tápláltsági szintre. Végül pedig ezt az értéket értelmezik az orvosok, vagy a magnetspace testellemzőt ismerő szakemberek. Példa: az elfajult sejtek eltérnek a normális sejtektől, így az általuk kibocsájtott elektromágneses hullámok is eltérnek a normális sejtek által kibocsátottaktól.

– Ez hasonlít ahhoz, amikor rádióműsort hallgatunk: számtalan rádióhullám van az éterben, azonban ha egy adottat szeretnénk meghallgatni, a készüléket annak a frekvenciájára kell hangolni. Ebben a pillanatban előáll a rezonancia jelensége, s meg tudjuk hallgatni az adott rádióműsort.

A kvantumrezonancia ezt az elvet használja a tesztelés során. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit

Szervezetünkben másodpercről másodpercre kémiai folyamatok milliárdjai zajlanak le és ezeknek a kémiai folyamatoknak a segítségével kommunikálnak a testünk sejtjei egymással (mintha mi milliónyi sms-t váltanánk az ismerőseinkkel…).

Ezeket a folyamatokat azonban meg is zavarhatják bizonyos tényezők: – kórokozók, vitaminhiány, ásványi anyag hiány, stb.

Az állapotfelmérés eredményeképpen kiderül, hogy milyen hiányállapotok, elváltozások, káros hatások, stressz, stb. jellemzik a szervezetet, amitől az nem tud normálisan, megfelelően működni.

Az állapotfelmérés során, a test alábbi területeit nézzük át:

1. Keringés és az agyi erek állapotának elemzése.
2. A szervezetben előforduló nyomelemek mennyiségi elemzése (Mg, Ca+, Fe, Se, Pb, Zn, vitaminok, stb.).
3. Az emberi szervezetben előforduló toxinok mennyisége.
4. Reumás csontbetegségek előfordulása.
5. Csontsűrűség-elemzés.
6. Agyi idegek állapotának elemzése.
7. Tüdőfunkció elemzése.
8. Gyomor- és béltraktus működésének elemzése.
9. Szív működése.
10. Epehólyag működésének elemzése.
11. Máj működésének elemzése.
12. Hasnyálmirigy működése.
13. Vese működésének elemzése.
14. Prosztata jellemzőinek elemzése.
15. Férfi szexuális működés jellemzőinek elemzése.
16. Nőgyógyászati elemzés.
17. Endokrin rendszert.
18. Hormon rendszert.
19. Elhízás mutató
20. Bőr analízist.
21. Mell analízis.
22. Nehézfémeket.
23. Allergéneket.
24. Aminosavakat.
25. Szemeket
26. Fizikai állapotot, vízhiány, oxigénhiány, savegyensúly
27. Parazitákat
28. Fül

 

 

Foglaljon időpontot aMagnetspace állapotfelmérő teszt ellenőrzésre ezen a telefonszámon: +36 30 548 5240, vagy online az alábbi űrlap kitöltésével!

A MAGNETSPACE állapotfelmérő teszt nem orvosi diagnózis és NEM is helyettesíti azt!
Forrás: InTERNET

Papp Gáborné

„Személyzetük profi, felkészűlt és lehet érezni rajtuk a segíteni akarást. Bárcsak minden egészségügyi intézetben ilyen lenne a hozzáállás.”

Kelemen Imre

„A testelemzésnek köszönhetően tudatosult bennem az, hogy milyen egészségügyi problémáim vannak, honnan erednek ezek és ami a legfontosabb, hogy mi ezekre a problémákra a megoldás.”

Molnár Józsefné Rózsa

„Nagyon hálás vagyok amiért ezzel a testelemzéssel felnyitották a szememet, sokat segítettek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”